ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα φαβορί και οι τρεις ανοιχτές θέσεις για την 11άδα κόντρα στον Λεβαδειακό

Την ώρα που ο Χερμάν Μπούργος ψάχνεται για την 11άδα που θα παρατάξει απέναντι στον Λεβαδειακό την Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την ίδια στιγμή φαίνεται πως υπάρχουν φαβορί αλλά και τρεις ανοιχτές θέσεις.

Στην άμυνα φαίνεται πως τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει με τους Κουέστα να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Πίρσμαν να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Ντουκουρέ και Νταμπό θα είναι στα χαφ μιας και κερδίσουν τον τίτλο του φαβορί.

Από κει και πέρα ο Αντρέ Γκρέι κερδίζει φανέλα βασικού, ενώ υπάρχουν τρία ανοιχτά μέτωπα αναφορικά με την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Πάλμα, Καμάτσο και Μάνου Γκαρθία διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ σε δεύτερο ρόλο βρίσκονται οι Ζερβίνιο και Ματέο Γκαρσία.

Μέσα από τις προπονήσεις θα φανεί ποιους θα επιλέξει ο Χερμάν Μπούργος, ο οποίος καλείται να κάνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου ο Άρης να πάρει τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

To Top