ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα φώτα στραμμένα στους Αλγερινούς με ένα βασικό ερώτημα: θα είναι έτοιμοι;

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον Αιγινιακό, την ερχόμενη Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μοιραία το βλέμμα όλων πέφτει στους Ραφίκ Τζεμπούρ και Ματζίντ Μπουγκέρα.

Οι Αλγερινοί επιστρέφουν σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων μετά την ίωση που τους κράτησε εκτός τις προηγούμενες μέρες, αναμένοντας την απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου, για το αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή, ακόμα και στην ενδεκάδα του αγώνα με την ομάδα της Πιερίας.

Αισίως, ο Ραφίκ Τζεμπούρ έχει συμπληρώσει 1,5 μήνα προπονήσεων, χωρίς… λεπτό μέχρι στιγμής, όχι σε επίσημο, αλλά ούτε καν σε ένα από τα τελευταία φιλικά των “κιτρινόμαυρων”, πριν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αντίθετα, ο Μπουγκέρα, αν και μετράει λιγότερο καιρό ως προς τις προπονήσεις, έπαιξε κόντρα στον Πανθρακικό, στο μοναδικό ματς που είχε συμμετοχή.

Το ερώτημα που τίθεται, είναι πόσο τους υπολογίζει ο “αλενατόρε” για την Κυριακή και πως σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει. Σκέψεις που θα αποτυπωθούν -για αρχή- σήμερα στο χορτάρι του Νέου Ρυσίου.

To Top