ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα χαμόγελα για Ασλανίδη και το θέμα του δανεισμού του από τον Άρη (videos)

Κεντρικό πρόσωπο του χθεσινού φιλικού του Άρη με τη Λαμία δεν ήταν άλλο από τον Κυριάκο Ασλανίδη.

Ο 19χρονος στόπερ, ο οποίος πριν πέντε μέρες υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Άρη, σκόραρε στις καθυστερήσεις «γράφοντας» έτσι το πρώτο του γκολ με την ανδρική ομάδα των «κιτρινόμαυρων».

Τα χαμόγελα των ανθρώπων της ομάδας και του Άκη Μάντζιου για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό είναι δικαιολογημένα. Όχι μόνο για το γκολ που σημείωσε, αλλά για το γεγονός πως σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Και χθες κέρδισε αρκετές προσωπικές μονομαχίες, αποσπώντας το χειροκρότημα του κόσμου, συμπαικτών και προπονητών του, ωστόσο έχει και αδυναμίες τις οποίες γνωρίζει και καλείται να βελτιώσει.

Εδώ… μπαίνει και το θέμα του δανεισμού του. «Υπάρχει θέμα του δανεισμού μου, μακάρι να πάρω τις ευκαιρίες μου εδώ» δήλωσε χθες ο Ασλανίδης μετά το ματς, δείχνοντας πως θέλει να μείνει στην ομάδα και να παλέψει για τη θέση του «απέναντι» στους Μπεναλουάν, Δεληζήση και Φαμπιάνο και τον στόπερ που αναμένεται να αποκτηθεί.

Στον Βόλο θεωρούν ήδη δεδομένη την συμφωνία με τους ανθρώπους τον Άρη για τον δανεισμό του παίκτη, όμως οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να κάνουν και… δεύτερες σκέψεις. Στον Ολυμπιακό Βόλου και στη Super League 2 σαφώς και θα έχει περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο χρόνο και αυτοί είναι παράγοντες που θα συζητηθούν και από τις τρεις πλευρές προκειμένου ο Ασλανίδης να πάρει χρόνο και εμπειρίες.

To Top