Τα Χανιά θέλουν Ωρολογά και Γκιρτζίκη

Ο σχεδιασμός στο τμήμα βόλεϊ του Άρη προχωράει, μετά και την ανάληψη των ηνίων από τον Θωμά Γιώτα και ήδη οι πρώτες ανακοινώσεις είναι προ των πυλών.

Όπως σημειώσαμε και σε ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, οι ιθύνοντες των «κίτρινων» έκαναν κρούση στον Δημήτρη Ωρολογά, που αγωνίστηκε και την περσινή σεζόν στην ομάδα, εκφράζοντάς του την επιθυμία τους να παραμείνει στον σύλλογο, όπως και στον Κώστα Γκιρτζίκη.

Η περίπτωση, μάλιστα, του τελευταίου ήταν εξαρχής δύσκολη, αφού ο έμπειρος αθλητής δεν έδειχνε θετικός στο ν΄ ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα. Ωρολογάς και Γκιρτζίκης, πάντως, δεν θ΄ αποτελέσει έκπληξη αν μετακομίσουν «πακέτο» στα Χανιά, καθώς έχουν δεχτεί επίσημη πρόταση από την κρητική ομάδα, που έκανε δυνατό μπάσιμο στη μεταγραφική αγορά, βάζοντας στόχο την άνοδο στην Α1.

Οι άνθρωποι, λοιπόν, του Άρη, θα προσπαθήσουν να τους κρατήσουν στα «κιτρινόμαυρα» διαφορετικά θα είναι αναγκασμένοι να ψάξουν για εναλλακτικές λύσεις. Υπενθυμίζεται ότι ήδη αποτελούν παρελθόν από την ομάδα οι Αινείας Τζελάτη, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, Δημήτρης Ριζόπουλος και Θοδωρής Μποζίδης.

To Top