Τα χρέη της “ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ”, αλλά και η… προίκα του 16,2% των μετοχών

O κύβος ερρίφθη… Η ΠΑΕ Άρης θα κάνει αυτό που δεν έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις εδώ και τρία χρόνια, να αναλάβουν την “ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ”, προφανώς έχοντας ως ανάχωμα τα χρέη που υπήρχαν.

‘Οπως είναι ήδη γνωστό και σύμφωνα με όσα τονίζουν στην Αλκμήνης, θα κληθούν άμεσα (ίσως και τη Δευτέρα) οι Θανάσης Αθανασιάδης και Αγαπητός Βαλογιώργης προκειμένου να μεταβιβάσουν, όπως είναι υποχρεωμένοι, την εταιρία ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή στο θέμα υπάρχουν δυο σημαντικές παράμετροι:

1. Τα «βάρη» της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ξεπερνούν τα 400.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν υπολογισμοί ότι μπορεί να είναι και 600.000 ευρώ. Αυτά αναμένεται να αναλάβει ο Κώστας Ελευθεριάδης, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει το βάρος της υπογραφής στην ΠΑΕ.

2. Η ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ κουβαλάει την… προίκα του 16,2% των μετοχών της ΠΑΕ Άρης, ένα ποσοστό που μπορεί να αποτελέσει ρυθμιστής των εξελίξεων της επόμενης μέρας του συλλόγου, σε πολλά επίπεδα και πολλά σενάρια…

Φυσικά, ότι ο Άρης θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το όνομα και την εμπορική του αξία και με άλλες διεξόδους (π.χ. με σύσταση νέας εταιρίας), όπως συζητήθηκε άλλωστε και στο παρελθόν, αλλά είναι προφανές ότι στην προκειμένη περίπτωση η στόχευση έχει να κάνει (και) με το θέμα των μετοχών.

To Top