ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα χρέη της Φούτμπολ λιγκ και τα σενάρια επιστροφής του Καλογιάννη

Χρέη του 2005 αποτελεί, το πρόστιμο της Α’ ΔΟΥ Αθηνών, προς την Φούτμπολ λιγκ. Σενάριο περί επιστροφής του Καλογιάννη στην διοργανώτρια αρχή. Δεν προχωρά η συμφωνία με την Cyta λόγω πώλησης της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» το εν λόγω ποσό, αφορά πρόστιμο για τιμολόγιο του 2005. Από την πλευρά της η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης της τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο χρέος πρέπει να πληρωθεί από την Super League, η οποία ιδρύθηκε ένα χρόνο μετά και πιο συγκεκριμένα το 2006.

Η τελευταία υποστηρίζει ότι το μόνο ποσό που όφειλε να πληρώσει, είναι τα βεβαιωμένα εκείνης της σεζόν, ωστόσο η Football League σημειώνει πως ο νόμος προβλέπει την πληρωμή αυτών τα οποία ανάγονται και ανατρέχουν την περίοδο όπου υπήρχε ακόμα η ΕΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή τις τελευταίες μέρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους σενάρια περί πιθανής επιστροφής του Σπύρου Καλογιάννη στα τεκταινόμενα της Football League, αυτή τη φορά ως ειδικού συμβούλου. Ο ίδιος διαψεύδει το εν λόγω σενάριο, ωστόσο οι πιέσεις που δέχεται είναι πολύ μεγάλες.

Τέλος όσον αφορά το φλέγον μέτωπο των τηλεοπτικών η ΕΡΤ δεν πρόκειται να αυξήσει τον τηλεοπτικό χρόνο  που αρχικά έδινε, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με την Cyta το θέμα έχει μπει προς τον παρόν στο περιθώριο, λόγω της κίνησης του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου να προχωρήσει στο 100% της παραχώρησης των μετοχών της .

To Top