Τα χρήματα της προκαταβολής του Σανιά και ο όρος των ιατρικών τεστ

Μπορεί αργά χθες το βράδυ ο Σιντί Σανιά να επέστρεψε πίσω υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του απέστειλε η ΠΑΕ, ωστόσο για να ενεργοποιηθεί 100% η συμφωνία και να είναι ποδοσφαιριστής του Άρη από τη νέα χρονιά υπάρχουν δυο προϋποθέσεις.

Και από τις δύο πλευρές θα πρέπει να ικανοποιηθούν δύο βασικοί παράμετροι, ώστε να ολοκληρωθεί κι επίσημα η συμφωνία και να φορέσει ο Σενεγαλέζος τα “κίτρινα”.

Η πρώτη είναι να  καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα χρήματα της προκαταβολής που απαιτείται για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία. Ηδη γίνονται προσπάθειες, ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό πριν καν πατήσει το πόδι του στη Θεσσαλονίκη ο Σανιά, έτσι ώστε οι “κίτρινοι” να διατηρήσουν τον λόγο τους στη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Η δεύτερη είναι ο 24χρονος χαφ να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά που θα υποβληθεί κατά την άφιξη του στην Ελλάδα. Εφόσον δεν τα καταφέρει αυτόματα δεν ισχύει η συμφωνία.

Τον όρο αυτό μερίμνησαν από κοινού Καλαϊτζίδης και διοίκηση, αναλογιζόμενοι  την μακρά απουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή από την ενεργό δράση. Υπενθυμίζουμε, τελευταίο του επίσημο παιχνίδι τον Νοέμβριο του 2013, όταν και αποδεσμεύτηκε από την Νορβηγική Σόγκνταλ.

To Top