ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα Χριστούγεννα του μπασκετικού Άρη

O Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις του για τον μπασκετικό Άρη με τους φίλους αναγνώστες του PRESSARIS.

Αναλυτικά:

Κακά τα ψέματα όποια κι αν είναι η διοικητική-οικονομική κατάσταση στον Άρη νομίζω πώς κανείς δεν φαντάζονταν πώς με την διακοπή για τις μέρες των Χριστουγέννων η ομάδα θα έφτανε στο σημείο να έχει διπλάσιο αριθμό ηττών συγκριτικά με τα νικηφόρα αποτελέσματα της.
Το μόνο εύκολο είναι να φανούμε αγνώμονες αρχίζοντας να κατανέμουμε τις ευθύνες για αυτό το αγωνιστικό τέλμα που έχουμε περιέλθει στον Παναγιώτη Γιαννάκη προβάλλοντας ως επιχείρημα ότι ο καθρέφτης μιας ομάδας είναι αποκλειστικά και μόνο η εικόνα της στο παρκέ.
Αν προσπαθήσουμε όμως να δούμε τα πράγματα λίγο πιο ψυχρά και πίσω από την κουρτίνα θα κατανοήσουμε αν μη τι άλλο πώς οι συνθήκες όσο και οι περιστάσεις που επικρατούν εντός της ομάδας λειτουργούν ανασταλτικά στο να δημιουργηθεί  μα ακόμα περισσότερο να διατηρηθεί  ένα κλίμα απόλυτης  σύμπνοιας που θα οδηγήσει με το πέρασμα του χρόνου την ομάδα σε ένα καλύτερο σημείο από αυτό που βρίσκεται την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.
Θα μπορούσε λοιπόν πολύ εύκολα κάποιος να ισχυριστεί πώς η διοίκηση της Κ.Α.Ε. Άρης σαν άλλος Άγιος Βασίλης έχει την υποχρέωση να κάνει ένα δώρο στην ομάδα και ειδικά στον προπονητή της ο οποίος έδειξε να βάζει πλάτη σε μια πολύ δύσκολη περίοδο αγνοώντας πλήρως τα εμπόδια που συνάντησε στη μέχρι τώρα παρουσία του σε αυτήν. Και φυσικά το δώρο αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος κάτι που όμως μέχρι τώρα δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
Μέσα σε όλα αυτά οι κιτρινόμαυροι σε περίπου μια βδομάδα από σήμερα έχουν να δώσουν ένα κομβικό για την συνέχεια παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να φαίνεται άσχημα στα μάτια κάποιων, όμως αποκρυπτογραφεί την πραγματικότητα με τον πλέον εμφατικό, σαφή και πειστικό τρόπο.
To Top