“Τα ψέμματα τελειώσανε! Η διοικούσα προσπάθησε, αλλά πρέπει να συγκροτηθεί στιβαρή διοίκηση στην ΠΑΕ”

Η ΠΑΕ Άρης συνεχίζει εδώ και μερικούς μήνες με τη διοικούσα επιτροπή, χωρίς να έχει προχωρήσει στον σχηματισμο διοίκησης Πρωτοδικείου. Η Κοινωνία Μελών Αρη, αναλαμβάνει παράλληλα,  πρωτοβουλία για την εξεύρεση διοικητικής λύσης στην ΠΑΕ, είτε μέσω του ορισμού της παρούσας επιτροπής από το Πρωτοδικείο, είτε μέσω σύγκλησης γενικής συνέλευσης.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος υπογραμμίζει πως “τα ψέματα τελειώσαν”ε, τονίζει πως δεν είναι δυνατόν να εκπροσωπεί ακόμη την ΠΑΕ ο Θανάσης Αθανασιάδης και πως ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Διαβάστε τα όσα είπε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού:

-Το θέμα της διοίκησης Πρωτοδικείου έχει καθυστερήσει αρκετά. Η θέση του ΑΣ στο ζήτημα, ποια είναι;

« Η εκτίμηση η δική μας είναι πως πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θα πρέπει, λοιπόν, σύντομα να υπάρξει διοίκηση Πρωτοδικείου. Βεβαίως, το ιδανικό θα ήταν να βρεθεί κάποιος επενδυτής να αναλάβει την ομάδα, πράγμα, όμως, πολύ δύσκολο. Από εδώ και πέρα τα ψέματα τελειώσανε. Πρέπει να συγκροτηθεί διοίκηση στιβαρή και να προχωρήσει».

Διοίκηση με το τωρινό σχήμα ή εάν υπάρξει έστω και μία άρνηση, να συγκληθεί γενική συνέλευση της ΚΜΑ;

« Η τωρινή διοίκηση έχει την έγκριση και τη στήριξη της περασμένης γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ. Αρα, αυτή η διοίκηση πρέπει να προχωρήσει. Αν δεν προχωρήσει, τότε θα δούμε τη συνέχεια.».

Ανησυχείτε καθόλου, ως προς το κομμάτι του Πρωτοδικείου, μ΄ αυτή τη στασιμότητα που παρατηρήθηκε τους τελευταίους τέσσερις μήνες;

«Θέλω να είμαστε αντικειμενικοί. Κανείς δεν μπορεί να πει πως αυτή η διοίκηση, δεν προσπάθησε. Ετρεξε πολύ και σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και όσον αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, να πάρει ενημερότητα, ασφαλιστική και φορολογική κοκ. Αλλά και στο αγωνιστικό, χτίστηκε μια ομάδα, ανεξάρτητα από το εάν έφυγε ο προπονητής ή από το εάν υπάρχουν τώρα κάποια προβλήματα. Από εκεί και πέρα όμως, λέω και πάλι, πως για να μπορέσουν να προχωρήσουν ολ΄ αυτά θα πρέπει να υπάρξει μια στιβαρή διοίκηση. Μια διοίκηση Πρωτοδικείου, διορισμένη ή έστω ένα άλλο σχήμα από την Κοινωνία Μελών, ως δεύτερο σενάριο. Το να παραμένει μια διοικούσα επιτροπή και κάθε φορά να καλείται ο κ. Αθανασιάδης να υπογράψει κάποιο συμβόλαιο ή οτιδήποτε άλλο, είναι πρόβλημα».

Αγωνιστικά την ομάδα πως την βλέπετε;

« Σίγουρα τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα. Και αυτό μας το δείχνει η παρουσία της ομάδας και το αγωνιστικό της πρόσωπο.  Σίγουρα, οι νέοι προπονητές, μπορούν το έμψυχο υλικό που έχουν να το διαχειριστούν καλύτερα. Θεωρώ ότι οι ξένοι οι οποίοι έχουμε είναι καλοί, σε σχέση με άλλες ομάδες. Αποψή μου είναι πως αυτοί οι ξένοι θα μπορούσαν να σταθούν  ακόμη και στην καλή ομάδα του Αρη, πριν από δυο τρία χρόνια. Από εκεί και πέρα θέλει στήριξη η ομάδα, θέλει δέσιμο, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτ΄ άλλο».

To Top