ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα “ψώνια” από Ελλάδα (και όχι μόνο) που έχει στο μυαλό του ο Καρυπίδης…

Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο προεργασία από πλευράς Θοδωρή Καρυπίδη για την επόμενη σεζόν, ήδη υφίσταται.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, πρώτα θέλει να τακτοποιήσει οριστικά το τι μέλει γενέσθαι με τεχνικό διευθυντή, προπονητή και υπάρχον ρόστερ, ωστόσο, ήδη έχει στο μυαλό του ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις.Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η πρώτη μεταγραφή δεν αποκλείεται να είναι ο Θωμάς Ναζλίδης, που έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον 39χρονο επιχειρηματία, για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”.

Από εκεί και πέρα, προσπάθεια θα γίνει για την απόκτηση του Νικόλα Μαρτίνες, που φαντάζει μία… ανάσα από το να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, υπάρχουν και σενάρια από Αθήνα, που θέλουν τους “κιτρινόμαυρους” να ενδιαφέρονται για τους Ρισβάνη και Σιώπη, που ανήκουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το μέλλον τους στην ομάδα του Πειραιά. Εφόσον μείνουν ελεύθεροι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, θα κινηθεί άμεσα και για την απόκτησή τους.

Εκτός από την ελληνική αγορά, όμως, υπάρχουν… ματιές και προς το εξωτερικό. Τόσο προς την Ιβηρική αγορά, όσο και προς την Γαλλία, καθώς υπάρχουν ήδη φήμες, για ενδιαφέρον σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά, μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, στις 27 Μαΐου και μπει ο Άρης σε φάση σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.

To Top