Τα «όπλα» του Άρη για να καταρρίψει το… μπουκάλι της υποκρισίας!

Ο αθλητικός δικαστής δεν… κρατιόταν, κάλεσε «άρον, άρον» (μέρες πού είναι) την ΠΑΕ Άρης σε απολογία και οι κίτρινοι ετοιμάζουν τη δική τους «μάχη» για τη δικαίωση. Δικαίωση που επιδιώκεται να είναι διπλή: στο θέμα της υπερβολικής διόγκωσης των γεγονότων, αλλά και στην προσπάθεια ακόμη και για την επανάληψη του αγώνα!
Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 
Το ραντεβού ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας είναι στις 3 μ.μ.. Ο Άρης θα προσπαθήσει να καταρρίψει το… μπουκάλι της υποκρισίας.
Επί της διαδικασίας,  με επικεφαλής τον γνωστό δικηγόρο Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, η νομική υπηρεσία του Αρη:
 
1. Θα υποστηρίξει την ένσταση που κατέθεσε για αντικανονική διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα.
 
2. Θα ζητήσει την επανάληψή του.
 
3. Θα προσπαθήσει να καταρρίψει τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Σταύρος Τριτσώνης.
 
4. Βάσει της έκθεσης του παρατηρητή της Σούπερ λίγκας, της γνωμάτευσης του γιατρού του αγώνα, Γιάννη Γιαννούλη, του Ιπποκρατείου (κρατικού) νοσοκομείου, αλλά και της αστυνομίας θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι το… μπουκάλι δεν ήταν «φονικό όπλο»..
Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ θα προσπαθήσει να καταρρίψει τον ισχυρισμό περί τραυματισμού της βοηθού, μέσω των δύο ιατρικών εξετάσεων. Και οι δυο γνωματεύσεις αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός και κανένα παθολογικό αίτιο που δεν επέτρεπε στη Χρυσούλα Κουρομπίλια να συνεχίσει τον αγώνα.
 
5. Οι κίτρινοι θα ισχυριστούν πως αν η βοηθός από την Καρδίτσα βρισκόταν απλά σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, θα έπρεπε να αντικατασταθεί από τον 4ο διαιτητή Δημήτρη Θάνο.

6. Για τη ρίψη του μπουκαλιού στο 43’ οι κίτρινοι θα επισημάνουν πως ήταν «μεμονωμένο περιστατικό». Ισχυρό επιχείρημα αποτελεί η ομαλή παρουσία του συνόλου των φιλάθλων στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της διακοπής, αλλά και η αποχώρησή του.
 
7. Οι κίτρινοι θα επικαλεστούν την έκθεση της αστυνομίας, η οποία αναφέρει πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ειδικότερα μετά την εκκένωση της θύρας 2, στον χώρο ευθύνης της βοηθού.
 
Αυτά θα είναι τα βασικά σημεία στα οποία θα κινηθεί ο Άρης προκειμένου να αποδείξει το αυτονόητο. Σκοπός του; Να τιμωρηθεί βάσει των όσων έγιναν (μεμονωμένο περιστατικό ρίψης μπουκαλιού) και όχι των όσων… φαντάστηκαν και μεθόδευσαν οι Τριτσώνης και Κουρομπίλια…

To Top