ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Τα όρια της υπομονής εξαντλούνται”

Ο Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις του για τον μπασκετικό Άρη μέσα από το PRESSARIS.
Αναλυτικά:
Οι ημέρες περνούν, η κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει επικίνδυνα και ο μπασκετικός Άρης δείχνει να ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί το οποίο ελοχεύει ο κίνδυνος να σπάσει σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι δραστικό άμεσα.
Προσωπικά ήμουν από τους λίγους που μέσα από τα γραφόμενα μου στήριξα την διοίκηση της Κ.Α.Ε. και τα μέλη αυτής μέχρι τελευταία στιγμή πιστεύοντας ακράδαντα πως θα καταφέρουν να βρουν μια λύση δίνοντας παράλληλα ένα τέλος στο πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα. Όμως από ένα σημείο και πέρα τα όρια της υπομονής αρχίζουν να εξαντλούνται και έρχεται μια στιγμή που η βουβή υπομονή οφείλει να δώσει τη θέση της στην αυστηρή κριτική, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς θα ισοπεδωθούν όσα θετικά έχει αφήσει στο πέρασμα της η οικογένεια Λάσκαρη.
Ο κόσμος της ομάδος είναι πρόθυμος να στηρίξει, φτάνει όμως να δει μια σειρά κινήσεων που θα τον εμπνεύσουν κι όσο αυτό δε συμβαίνει κάτι μέσα του λειτουργεί ανασταλτικά και τον τραβάει πίσω. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως οι φίλοι της κιτρινόμαυρης ομάδας ουδέποτε ζήτησαν ανταλλάγματα ώστε να απλώσουν το χέρι τους προς την ομάδα, ούτε φυσικά και περιμένουν ανταπόδοση, όμως αυτή η κατάσταση της αναβλητικότητας που κινδυνεύει να μονιμοποιηθεί έχει κουράσει επικίνδυνα τον κόσμο που δεν πρέπει να ξεχνάμε το πόσο απαιτητικός είναι από την φύση του.
Μέχρι και ο πιο  αδαής λοιπόν μπορεί πλέον να κατανοήσει πως όχι απλώς πρέπει, αλλά πλέον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!! να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις για να προχωρήσει μπροστά με έναν αξιοπρεπή τρόπο η ναυαρχίδα του συλλόγου και σε περίπτωση που αυτές οι λύσεις που ανέφερα παραπάνω δεν υπάρχουν οφείλουν να αναζητηθούν άμεσα, μιας και δε μπορεί το προσωπικό πρόβλημα του μεγαλομετόχου που επαναλαμβάνω ότι είναι απόλυτα σεβαστό να δεσμεύει την αγαπημένη μας ομάδα.
To Top