ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα 15 συμβόλαια που λήγουν, τα “θέλω” του Άρη και οι ιδιαιτερότητες

Από χθες ξεκίνησε το 2022, είμαστε στην μεταγραφική περίοδο και τον ερχόμενο Ιούνιο, ο Άρης θα βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη πραγματικότητα, μια και λήγουν 15 συμβόλαια.

Οι παίκτες που μένουν ελεύθεροι είναι οι: Χουλιάν Κουέστα, Γιόχαν Μπεναλουάν, Γιώργος Δεληζήσης, Κριστιάν Γκάνεα, Ντάνιελ Σούντγκρεν, Εμάνουελ Σάκιτς, Τζέιμς Τζέγκο, Χαβιέ Ματίγια, Λερίν Ντουάρτε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Μοχανάντ Άλι Κώστας Μήτρογλου, Δημήτρης Μάνος, Κρίστιαν Λόπεθ.

Απ’ όλους αυτούς ο Άρης δεδομένα θέλει να κρατήσει τους Σούντγκρεν, Μπερτόγλιο, Τζέγκο, Κουέστα. Οι δύο πρώτοι, όμως, είναι 31 ετών, ο Αυστραλός και ο Ισπανός γκολκίπερ βαδίζουν στα 31 και λογικά θα θέλουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο και μίνιμουμ για δύο χρόνια. Ο Γκάμα επίσης πρόσφερε πολλά, όμως, είναι 34 ετών και πολλά θα εξαρτηθούν κι από τις απαιτήσεις του, αλλά την εικόνα του έως το τέλος της σεζόν.

Για τους Σάκιτς, Γκάνεα, Ματίγια όλα είναι ανοιχτά, αν και ο τελευταίος βαδίζει στα 34 κι από τη στιγμή που δεν είναι και βασικός, δεν φαίνεται να έχει πιθανότητες. Δύσκολο να παραμείνουν οι Μάνος, Δεληζήσης και απίθανο φυσικά οι Ντουάρτε, Μήτρογλου, Λόπεθ, Μπεναλουάν, Άλι. Με τους δύο πρώτους, άλλωστε, γίνονται συζητήσεις ν’ αποχωρήσουν τώρα.

To Top