ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα 15 συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και οι ανανεώσεις…

Εκτός των αγωνιστικών θεμάτων με την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 1 τους ιθύνοντες του Άρη τους απασχολεί κι ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα. Αυτό των ανανεώσεων…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ 15 συμβόλαια ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι με αρκετά εξ΄αυτών να ανήκουν σε ποδοσφαιριστές που είναι βασικοί αυτή τη στιγμή και πολύτιμοι για την ομάδα.

Επομένως, είναι απολύτως λογικό να θέλει ο Άγγελος Χαριστέας, ως αθλητικός διευθυντής της ομάδας, να προχωρήσει τις επαφές στον βαθμό που θα υπάρξουν συμφωνίες και υπογραφές νέων συμβολαίων.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν κινήσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και αν ο Άρης δεν κινηθεί άμεσα για νέο συμβόλαιο, τότε θα μπορούν από τον Ιανουάριο να ξεκινήσουν επαφές και συμφωνήσουν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους από το καλοκαίρι και μετέπειτα.

Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται ανά θέση:

Τερματοφύλακες: Κουέστα (28), Τσιλιγγίρης (19)

Aμυντικοί: Βέλεθ (28), Σόουζα (27), Κόρχουτ (30), Μενέντεθ (28), Κωνσταντινίδης (25)

Μέσοι: Ματίγια (31), Μπα (25, δανεικός)

Επιθετικοί: Ντιγκινί (31), Λάρσον (32), Γκάμα (31), Ιντέγε (31), Διαμαντόπουλος (30), Τόνσο (30)

Με τον Φραν Βέλεθ έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, ενώ ακολουθεί ο Χαβιέ Ματίγια. Με τον Χουλιάν Κουέστα είναι “παγωμένες” από πέρσι τον… Μάρτιο!

Από τους υπόλοιπους βασικοί και… αναντικατάστατοι φέτος, είναι για δεύτερη σερί χρονιά ο Ντιγκινί, ο Γκάμα μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του και οι Ιντέγε-Κόρχουτ. Ο Λάρσον δεν έχει μέχρι στιγμής την συμμετοχή που είχε στο περσινό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ενώ πόντους κερδίζουν σιγά σιγά στις επιλογές του Μίχαελ Ένινγκ, οι Μπα και Τόνσο.

To Top