Τα… 17 αρνητικά ρεκόρ που έχει καταρρίψει ο Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

Το βράδυ της Τρίτης (03/10) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε σοκαριστική ήττα από τη Γαλατασαράι με 3-2 στο “Ολντ Τράφορντ” στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Έρικ τεν Χαγκ έσπασε… 17 αρνητικά ρεκόρ στον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων”.

Αν και κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο σκορ κόντρα στη Γαλατασαράι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρεώθηκε σε ήττα – σοκ με 3-2 από τον τουρκικό σύλλογο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” παραμένουν χωρίς βαθμό μετά το πέρασμα δύο αγωνιστικών, βρίσκονται στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στην Premier League βρίσκεται στη 10η θέση μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών.

Η ήττα από τη Γαλατασαράι δεν ήταν θλιβερό αποτέλεσμα μόνο για τον ίδιο τον σύλλογο αλλά και για τον ίδιο τον Ολλανδό προπονητή, ο οποίος έχει πλέον 17 ανεπιθύμητα ρεκόρ στο ενεργητικό του. Ας τα δούμε ένα – ένα παρακάτω.

– Η Γαλατασαράι δεν είχε κερδίσει παιχνίδι επί αγγλικού εδάφους στα 117 χρόνια ύπαρξης της, μέχρι τον Έρικ Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε χάσει ποτέ τα δύο πρώτα παιχνίδια των ομίλων του Champions League, μέχρι τον Έρικ Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε δεχθεί ποτέ 7 γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια των ομίλων της διοργάνωσης, μέχρι τον Έρικ Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε δεχθεί ποτέ 3+ γκολ σε συνεχόμενα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέχρι τον Τεν Χαγκ.

-Η Γαλατασαράι δεν είχε σκοράρει εκτός έδρας γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ από το 2015, και κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα σε ένα παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε χάσει 4 από τα 7 πρώτα παιχνίδια στην ιστορία της Premier League, μέχρι τον Έρικ Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε λιγότερους από 9 βαθμούς στα 7 πρώτα παιχνίδια από το 1989, μέχρι τον Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε να δεχθεί τέσσερα γκολ σε αγώνα ομίλου Τσάμπιονς Λιγκ 28 ολόκληρα χρόνια, μέχρι τον Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε να δεχτεί 3+ γκολ σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια από το 1978, μέχρι τον Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε χάσει ποτέ στην έδρα της Τότεναμ, μέχρι τον Έρικ Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε χάσει τα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια από το 1973-74, μέχρι τον Ολλανδό.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε δεχθεί περισσότερα από ένα γκολ σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος από το 1979, μέχρι τον Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε δεχθεί ποτέ 2 γκολ στα πρώτα 4 λεπτά ενός αγώνα στην Πρέμιερ Λιγκ στο “Old Trafford”, μέχρι τον Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε δεχτεί ποτέ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ 23 σουτ σε ένα παιχνίδι στο Old Trafford, μέχρι τον Τεν Χαγκ.

-Η Μπράιτον δεν είχε κερδίσει ποτέ δύο φορές στη σειρά στο “Ολντ Τράφορντ”, μέχρι τον Έρικ Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε χάσει τα 6 από τα 10 πρώτα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις από το 1986, μέχρι τον Τεν Χαγκ.

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε να δεχτεί 18 γκολ στα πρώτα 10 παιχνίδια από το 1967, μέχρι τον Τεν Χαγκ.

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Γαλατασαράι και τη σοκαριστική ήττα, ο Ολλανδός τεχνικός δέχθηκε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου για το αν ανησυχεί για τη θέση του: “Πέρυσι πραγματοποιήσαμε εξαιρετική σεζόν, καλύτερη από ό,τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, όπως όλοι μπορούν να δουν. Αλλά βγαίνουμε μαζί, παλεύουμε μαζί, μένουμε μαζί και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί αυτό δεν είμαστε εμείς. Ξέρουμε ότι πρέπει να τα πάμε καλύτερα και με την ομαδικότητα θα τα καταφέρουμε”.

To Top