ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα 2.000 ευρώ των εκκαθαριστών, η ανησυχία για την εκκαθάριση και η συνάντηση για ανάκληση της παραίτησης

Ο Λάκης Κλεώπας και ο Αντώνης Σενέμης είναι οι δυο άνθρωποι που ανέλαβαν την εκκαθάριση της υπό πτώχευση ΠΑΕ Άρης.

Χθες τόσο με ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Λάκη Κλεώπα, όσο και με γραπτή δήλωση, υπάρχει το θέμα της παραίτησής τους.

Σε αυτήν γίνεται για πρώτη φορά δημόσια, γνωστό ότι οι δυο εκκαθαριστές είχαν συμφωνημένη αμοιβή 1.000 ευρώ ο καθένας (2.000 ευρώ συνολικά).

Παράλληλα εκφράστηκαν ανησυχίες και ερωτηματικά για την εκκαθάριση, στο σημείο όπου τονίζονται τα εξής:

“Ελπίζω να γνωρίζετε, όσον αφορά την εκκαθάριση, δύο πράγματα: ή δε χρειάζεται, οπότε είναι περιττή η παραμονή εμού και του κ. Σενέμη ή, εάν είναι απαραίτητη (η εκκαθάριση), πάλι ελπίζω ότι έχετε εναλλακτική λύση. Επομένως, ούτως ή άλλως, η παραμονή μας είναι περιττή”.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης και οι συνεργάτες του, ξεκαθαρίζουν σύμφωνα με ενημέρωση που ζήτησε το PRESSARIS, ότι επιθυμούν η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχιστεί κανονικά, καθώς στόχος όλων -όπως και θα γίνει- είναι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Κλεώπα, Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Κλεώπας να ανακαλέσει την παραίτηση του, ενώ ο Καρυπίδης δεσμεύτηκε ότι θα τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον εκκαθαριστή της παλιάς ΠΑΕ.

Όπως τόνισε ο Κλεώπας στο Yellowradio θα υπάρχει και συνάντηση: “Μου απάντησε ο κ.Καρυπίδης, μου έστειλε μια επιστολή που λέει ότι θέλουμε την συνεργασία και θα βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε να βρεθούμε εδώ και 4 μήνες, 3 φορές έχουμε ιδωθεί πρόσωπο με πρόσωπο και αυτό για ένα λεπτό. Το μόνο που θέλω προσωπικά είναι να πάει ο Άρης εκεί που του αξίζει, τον κ.Καρυπίδη πάντα τον υποστήριζα και τον συνεχάρη στην Γ.Σ. που πέτυχε όσα πέτυχε χωρίς καν να υπογράψει συμφωνητικό”.

To Top