Τα 30 εκατομμύρια ευρώ αγγίζει το μπάτζετ της Αρμάνι

Ο Ετόρε Μεσίνα επέστρεψε στην Ευρώπη και η Αρμάνι Μιλάνο θα ξοδέψει σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ, για να τον εφοδιάσει όσο καλύτερα μπορεί!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Απίστευτη επένδυση από την Αρμάνι Μιλάνο, που την περσινή σεζόν έμεινε εκτός προημιτελικών στην Ευρωλίγκα και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το συνολικό μπάτζετ της νέας σεζόν αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ και όπως είναι λογικό το ποσό προκαλεί… ίλιγγο, με βάση τα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτά τα 30 εκατομμύρια ευρώ χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος.

Για την ακρίβεια, η «Gazzetta dello Sport» αποκάλυψε πως οι συνολικοί μισθοί των παικτών της ομάδας του Μεσίνα φτάνουν τα 17 εκατομμύρια δολάρια. Άλλωστε, η Αρμάνι έχει παίκτες από την ελίτ της Ευρώπης, όπως ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και πρωτοκλασάτους αθλητές όπως ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Αρτούρας Γκουντάιτις, ο Σέλβιν Μακ και ο Άαρον Ουάιτ.

Από εκεί και πέρα, οι Ιταλοί σημειώνουν πως η Αρμάνι θα δώσει 9-10 εκατομμύρια ευρώ στους φόρους, ενώ ξόδεψε σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ, για να «σπάσει» τα συμβόλαια των Μάικ Τζέιμς και Τζέιμς Νάναλι.

Και κάπως έτσι, η ιταλική ομάδα ξεκινάει την νέα σεζόν έτοιμη να ξοδέψει συνολικά 28-29 εκατομμύρια ευρώ!

To Top