ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα 3+1 νέα πρόσωπα του Λαυρίου που θα αντιμετωπίσει ο Άρης

Ένα… διαφορετικό Λαύριο σε σχέση με τον πρώτο γύρο θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Σάββατο ο Άρης, καθώς η ομάδα του Χρήστου Σερέλη πρόσθεσε τον τελευταίο μήνα τρεις νέους Αμερικανούς.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Πρόκειται για τους γκαρντ Έι Τζέι Ίνγκλις, Γουίλιαμ Μπιούφορντ και τον φόργουορντ/σέντερ Ντέβιν Τόμας, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Κάμερον Τζόουνς, Σάιλας Μέλσον και Τάι Οντιάσε αντίστοιχα.

Ο Ίνγκλις, που αποκτήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου, έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια μετρώντας 12 πόντους και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ οι δύο συμπατριώτες του ανακοινώθηκαν από το Λαύριο στις αρχές Ιανουαρίου και αγωνίστηκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ο Μπιούφορντ έχει 5,5 πόντους και 3,5 ριμπαόυντ κατά μέσο όρο, ενώ ο Τόμας έχει 14 πόντους και 8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Το τέταρτο «νέο» πρόσωπο ενδέχεται να είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έχει να αγωνιστεί με το Λαύριο από τις 21 Οκτωβρίου και την 3η αγωνιστική. Έκτοτε ο Έλληνας φόργουορντ απουσιάζει λόγω τραυματισμού στο πόδι, όμως βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Βέβαια, ο Άρης στη νίκη του πρώτου γύρου στο Λαύριο (70-73) αντιμετώπισε τον Χαραλαμπόπουλο -ήταν εκ των διακριθέντων με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ- όμως πιθανή επαναδραστηριοποίηση του, θα σημάνει και νέες αλλαγές στο παιχνίδι του Λαυρίου, με το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» να έχει… αρκετή δουλειά.

To Top