ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα 44 λεπτά του Κόκε

Τρία παιχνίδια, 44 λεπτά ποδοσφαιρικής δράσης με τη φανέλα του Αρη για τον Σέρχιο Κόκε!

Διαβάστε τι γράφει το σάιτ της Nova:

“Ο ‘’τρελός αρχηγός’’, αρχίζει σιγά-σιγά να ανεβάζει ρυθμούς, να αυξάνει τη συμμετοχή του στα ματς (έπαιξε 26 λεπτά με το Κοκκινόχωμα), δείχνοντας πως θέλει, το συντομότερο δυνατό να γίνει βασικός και να πάρει τη φανέλα στο… σπίτι του, όπως συνέβαινε κάποια χρόνια πριν…

Αυτά τα 26 λεπτά, στο ‘’Ανθή Καραγιάννη’’, καταδεικνύουν την πρόθεση του Νίκου Αναστόπουλου να τον επανεντάξει ως… πλήρες μέλος στην ομάδα, υπολογίζοντας, δηλαδή, σ΄ αυτόν, θέτοντας τέλος στις guest εμφανίσεις, τύπου Καμπανιακού και Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Εκείνα τα εννιάλεπτα, απλά αποτέλεσαν την αρχή της επιστροφής και τώρα, πια, ο ρόλος του Κόκε αλλάζει.

Ο Ισπανός, αισθάνεται καλά και το μόνο που μένει είναι ν΄ ανοίξει λογαριασμό στα γκολ, να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που του λείπει, να πατήσει γερά στα πόδια του και να προσφέρει στον Αρη σύμφωνα με το ταλέντο του. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αυτό άλλωστε περιμένουν από τον Κόκε οι φίλοι των κιτρίνων, ίσως και ο Αναστόπουλος, ποντάροντας στην αλλαγή εικόνας της ίδιας της ομάδας, οι εμφανίσεις της οποίας μέχρι σήμερα, δεν συνάδουν με το όνομά της”.

To Top