Τα 71 “ποιήματα” του Μέσι στο Τσάμπιονς λιγκ (video)

Ως χαρούμενη στιγμή χαρακτήρισε ο Λιονέλ Μέσι το ότι «έπιασε» τον Ραούλ στην πρώτη θέση των σκόρερ του Champions League.

Ο Αργεντινός με τα δυο γκολ που σκόραρε στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Άγιαξ έφτασε τα 71 γκολ στην διοργάνωση, όσα έχει πετύχει και ο Ραούλ, και έτσι έφτασε εκείνος πρώτος τον Ισπανό και όχι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έμεινε στα 70 γκολ.

Ο Μέσι σε δηλώσεις του μετά το ματς εξέφρασε την χαρά του για τη νίκη-πρόκριση των «μπλαουγκράνα» στους «16» του Champions League και αναφερόμενος στα γκολ του ξεχώρισε εκείνα που σκόραρε στους τελικούς του 2009 και του 2011. «Είναι μια χαρούμενη στιγμή για εμένα. Νομίζω ότι είναι σπουδαίο, αλλά το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και έτσι να μπορέσουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Εξασφαλίσαμε τους βαθμούς και έτσι είμαι χαρούμενος.

 Δεν θυμάμαι ένα γκολ συγκεκριμένα. Πάντα θέλω να σκοράρω και στο τέλος είναι το σύνολο όλων που θα θυμάμαι. Όπως λέω πάντα τα γκολ στους τελικούς είναι τα καλύτερα και οι πιο δυνατές αναμνήσεις», δήλωσε ο Μέσι.

Τα 71 γκολ του Μέσι στο Champions League:

Πηγή: sentragoal.gr

To Top