ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα 800 παιχνίδια του Άρη και η ιστορική ευκαιρία του Μποχωρίδη

Ο Άρης φιλοξενείται αύριο στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ παρουσιάζει χρήσιμα στατιστικά στοιχεία. Οι κιτρινόμαυροι φτάνουν αύριο τα 800 παιχνίδια, ενώ παράλληλα ο Λευτέρης Μποχωρίδης βρίσκεται προ των πυλών να γράψει ιστορία σε δίποντα και τρίποντα.

Συγκεκριμένα:

Μετά τον ΠΑΟΚ mateco σήμερα (30/12), ο Άρης Midea αύριο –όπως και ο Παναθηναϊκός Aktor λίγο αργότερα- θα φτάσει τα 800 παιχνίδια κανονικής περιόδου στη Stoiximan Basket League. Ο απολογισμός του είναι 429 νίκες και 370 ήττες.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μπορεί να «σκαρφαλώσει» στις ιστορικές λίστες του Άρη Midea τόσο στα δίποντα, όσο και στα τρίποντα. Με ένα εύστοχο δίποντο θα γίνει ο 7ος της λίστας ξεπερνώντας τον Σάσα Βεζένκοφ αφού αμφότεροι έχουν από 259 και με δύο εύστοχα τρίποντα θα γίνει ο 8ος αυτής της λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Σιούτη.

* Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ είχε στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του στη Stoiximan Basket League 64 πόντους με 16/20 βολές, 9/20 δίποντα και 10/27 τρίποντα.

* Ο Άρης Midea ξεπέρασε τους 80 πόντους στα τρία τελευταία παιχνίδια του, κάτι που έγινε μόνο μία φορά στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές, στο ματς με τον Κολοσσό H Hotels.

To Top