«Τα 9 εκατομμύρια ευρώ του τζόκερ πήγαν πιθανότατα σε αγρότη»

Δεκάδες συνεντεύξεις έχει δώσει ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου στους Γαλατάδες Πέλλας ιδιοκτησίας του χάλκινου παραολυμπιονίκη στο Πεκίνο, Τάσου Τσίου στη σφαιροβολία.

«Ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο πρακτορείο, θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες, ούτως ώστε να υπάρξει και πλήρης ασφάλεια, διότι το ποσό είναι μεγάλο και καταλαβαίνετε πως δεν θέλει κανείς να υπάρξει κίνδυνος για την οικογένεια του», δήλωσε χαρακτηριστικά .

«Ετσι ο νικητής θα εμφανιστεί πιθανότατα μέσω δικηγόρου», συμπλήρωσε και επεσήμανε: «Το χωριό είναι μέσα στη χαρά. Οι Γαλατάδες είναι μία αγροτική κοινωνία, δεν έχουμε επιχειρηματίες και εργοστασιάρχες. Πιθανότατα, λοιπόν, ο νικητής να είναι αγρότης. «το δελτίο ήταν έτοιμο από ένα τυποποιημένο σύστημα που έχουμε, δεν τα επέλεξε ο ίδιος τα νούμερα. Το δελτίο ήταν αξίας 11 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο ποσό που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν 90 ευρώ. Το χωριό έχει περίπου 2.500 κατοίκους οπότε θα καταλάβουμε γρήγορα ποιος ήταν ο τυχερός!».

 Ο Τσίου, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. «Όλο το χωριό μπορεί να ζήσει μ’ αυτό το ποσό», σημείωσε ο χάλκινος παραολυμπιονίκης, ο οποίος εν συνεχεία απάντησε και σε μία προσωπική ερώτηση.

Αν θα άλλαζε το μετάλλιο των παραολυμπιακών αγώνων του 2008 με τα χρήματα. «Αν με ρωτάς για τώρα; Ναι, θα το έκανα… Τότε, όμως, όχι… Διότι ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς με τον κόσμο να με χειροκροτά, ήταν απίστευτο συναίσθημα», κατέληξε ο Τσίου.

Να σημειώσουμε πως λίγο μετά την κλήρωση ο ίδιος ο Τσίου έγραψε στο Facebook «μου έχει κοπεί το αίμα», εκφράζοντας τη χαρά και συνάμα την έκπληξή του που στο πρακτορείο του παίχτηκε το ένα από τα δύο υπερτυχερά δελτία. Φίλοι του έσπευσαν να τον συγχαρούν για την τύχη που έφερε στον πελάτη του.

To Top