ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα highlights του αγώνα Άρης – Λαμία (video)

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αποκλειστικά υπόθεση για μία ομάδα και αυτή ήταν ο Άρης που κυριάρχησε απόλυτα έχοντας 11 τελικές (5 στην εστία) έναντι μηδέν της Λαμίας.

Ειδικότερα, στο 8′, ο Φαμπιάνο προωθήθηκε και σούταρε όμως ο Σαράνοφ έπεσε και απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ενώ στο 11′, ο Μπρούνο Γκάμα έβγαλε σέντρα με τον Μπερτόγλιο κάνει ωραία κίνηση πιάνοντας κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πολύ επιθετικά ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ και έχοντας όλους σχεδόν τους παίκτες τους μπροστά από τη σέντρα με τη νεπόμενη φάση να καταγράφεται στο 20′ καθώς ο Μπερτόγλιο έπιασε ξαφνικό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σαράνοφ.

Ο μονόλογος για την ομάδα του Άκη Μάντζιου συνεχίστηκε και στο 34′ ήταν η σειρά του Μάνου να απειλήσει με ωραία κίνηση και σουτ που έφυγε εκτός εστίας ενώ στο 40′, η σκυτάλη πέρασε στον Μπρούνο Γκάμα που εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Σαράνοφ. Η τελευταία και ίσως πιο επικίνδυνη φάση για τους Θεσσαλονικείς στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε στο 45′ όταν ο Σούντγκρεν γύρισε από τα δεξιά, ο Σάσα άφησε έξυπνα τη μπάλα που έφτασε στον Μπρούνο Γκάμα με το σουτ του να αποκρούεται με υπερένταση από τον Σαράνοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός της ομάδας του Άκη Μάντζιου έπεσε με την πρώτη αξιόλογη φάση να χάνεται στο 68′ όταν ο Σούντγκρεν έπιασε σουτ χωρίς ισορροπία αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας. Σημειώνεται πως οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αλλαγή τερματοφύλακα έπειτα από μία ώρα αγώνα με τον Ντένις να αντικαθιστά τον Κουέστα ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι άρχισε να αισθάνεται ενοχλήσεις και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που ωστόσο έσφιξε τα δόντια και συνέχισε τον προημιτελικό.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα (Nτένις 60′), Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Τζέγκο (Εντιαγέ 60′), Σάσα, Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα (Ματέο Γκαρσία 60′), Μπερτόγλιο (Ιτούρμπε 74′), Μάνος (Λόπεθ 74′).

Λαμία (Γρηγορίου): Σαράνοβ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νούνιες (Αντέτζο 90+2′), Καραμάνος (Μπανγκουρά 71′), Ρόμανιτς, Ταϊρόν (Τζανδάρης 63′), Αραμπούλι.

 

To Top