ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Τελείωσε” τον Παναιγιάλειο στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης, 5-2!

Με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, όντας απόλυτα ουσιαστικός επιθετικά αλλά με προβλήματα στην άμυνα, ο Άρης κέρδισε τον Παναιγιάλειο με 5-2, έφτασε τους 63 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και από την κορυφή στο -1! 19η φετινή νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα, 10η εντός έδρας! Τα “κιτρινόμαυρα” τέρματα, οι Διαμαντόπουλος (2), Πλατέλλας, Μπαργκάν και Κανακούδης.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Η διάθεση του Παναιγιαλείου να μην κλειστεί στην άμυνά του και να αναζητήσει προϋποθέσεις, ώστε να απειλήσει έδωσε την δυνατότητα στον Άρη, να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Μόλις στο 2΄ο Διαμαντόπουλος δεν πρόλαβε την προβολή στη σέντρα του Πασά από τα αριστερά, ενώ στο 15΄ο Πασάς, σούταρε από πλάγια θέση, με την μπαλα να περνάει ψηλά άουτ. Στο 25΄συνεργασία του Βαγγέλη Πλατέλλα με τον Ντούνη, πρόλαβε ο πρώτος την μπάλα και με προβολή την έσπρωξε από πλάγια θέση δεξιά στα δίχτυα του Αθανασίου για το 1-0! Οι “κιτρινόμαυροι” έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα, αναζήτησαν δίχως αποτέλεσμα ένα δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα να το… πληρώσουν! Μοναδική καλή ευκαιρία το σουτ του Ντούνη, εκτός μεγάλης περιοχής, που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Σταματής κέρδισε την κόντρα από τον Σόουζα, στάθηκε ανέλπιστα τυχερός και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη, για να πλασάρει εύστοχα για το 1-1.

Με ένα ξέσπασμά του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο τέταρτο και κλείδωσε από νωρίς το τρίποντο. Στο 46΄ο Πασάς σούταρε και ο Γαβριηλίδης απέκρουσε πάνω στη γραμμή! Στο επόμενο λεπτό ο Κόκκορης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη! Στο 50΄ο Διαμαντόπουλος πέτυχε το 2-1 με ωραίο πλασέ μετά από σέντρα του Τζανακάκη από τα δεξιά, ενώ στο 55΄με απίστευτο απευθείας χτύπημα φάουλ ο Μπαργκάν, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Άρη, στέλνοντας την μπάλα στο “παραθυράκι” του Αθανασίου! Η άμυνα του Άρη υπέπεσε εκ νέου σε λάθος με αποτέλεσμα στο 59΄ο Κόκκορης να βρεθεί μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη και να πετυχαίνει το 3-2! Στο 62΄ευκαιρία του Άρη με τον Ντούνη για το 4-2, με τον Αθανασίου να απομακρύνει εξαιρετικά σε κόρνερ, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στο 67΄στη σέντρα του Μπαργκάν και το εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση του Διαμαντόπουλου που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-2! Το τελικό 5-2, πέτυχε με εξαιρετικό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, ο Κανακούδης, στο 90΄!

Οι “κιτρινόμαυροι” μείωσαν με τη σημερινή τους νίκη, την διαφορά από την πρώτη θέση και τον ΟΦΗ στο -1, ενώ αποσπάστηκαν 12 βαθμούς από την τρίτη ΠαναχαΪκή!

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Μαραγκός, Βαλεριάνος, Μουμίν (82′ Κανακούδης), Ιντζόγλου, Ντούνης (70′ Νίκιτς), Πασάς (51′ Μπαργκάν), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Π. Δημητρίου): Αθανασίου, Ρέλλας, Μηλιώτης (65′ Καναβέτας), Γραμμάτικας, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Σκαρτσίλας, Τζανουλίνο, Σταματής, Γκαρσία (54′ Ζαφειράκης), Κοκκόρης (83′ Πολιανίδης).

 

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)

Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας) – Κηλικιώτης (Ξάνθης)

To Top