ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελείωσε το μαρτύριο της Γ΄Εθνικής, “σφράγισε” την άνοδο με νίκη (3-2)!

Στη Φούτμπολ Λιγκ κι επίσημα από σήμερα ο Άρης, ο οποίος επικράτησε του Εορδαϊκού με  και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία. Με μία μέτρια εμφάνιση οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, “κλείδωσαν” το εισιτήριο πέντε “στροφές” πριν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Οι “κιτρινόμαυροι” αιφνιδιάστηκαν από το γκολ του Εορδαϊκού στο 11΄, ωστόσο είχαν… έτοιμη την απάντηση. Ο Χαραλαμπίδης με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 11΄, με τον Τζινάρ να μην μπορεί να απομακρύνει. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου αντέδρασαν και μόλις στο 14΄έφτασαν στην ισοφάριση(1-1) με τον Πασχάλη Μελισσά να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό τέρμα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Τάτου. Το 2-1 πέτυχε στο 22΄ο Ανδρέας Τάτος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά από ωραίο γύρισμα του Γεωργιάδη. Το τελικό 3-1 του πρώτου ημιχρόνου, ο Αντώνης Καπνιδης, ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα στο 45΄μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τσουμάνης, φτάνοντας αισίως τα 17 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η απόδοση των παικτών του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε (αναίτια) κατακόρυφα, με την άμυνα του Εορδαϊκού να μην δέχεται πίεση. Αντ΄αυτού, η ομάδα της Πτολεμαϊδας κατάφερε και να μειώσει το σκορ στο 67΄ σε 3-2 με εξαιρετικό σουτ του Μαυροματίδη, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τζινάρ. Χωρίς κάτι το αξιόλογο στα επόμενα λεπτά, με τον Άρη να διατηρεί με ευκολία το υπέρ του 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης, Κόκε (74′ Καλογέρης), Ρόβας (46΄Καζναφέρης), Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι (79΄Ν΄Λουντούλου), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Α. Αλεξίου): Χρυσοστομίδης, Σαββίδης, Σερσέμης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Μπίκος (88΄Αμπατζίδης), Μαυροματίδης, Μπλιζνάκοφ (86΄Αμαραντίδης), Χαραλαμπίδης (82΄Ιωαννίδης), Γιόνδης

Διαιτητής: Τρέβλας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Γιάντσης (Ημαθίας) – Κελεσίδης (Ημαθίας)

To Top