Τελειώνει η… Οδύσσεια της Εθνικής

Αφού έμεινε για περισσότερες από οκτώ ώρες στον αέρα και αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει στην Κοπεγχάγη, η Εθνική Ελλάδας θα φτάσει σήμερα στα Νησιά Φερόε!

Μια απίστευτη ταλαιπωρία ζει από χθες το βράδυ η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας η οποία το Σάββατο (13/06) θα αντιμετωπίσει τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016. Η κακοκαιρία που επικρατούσε την Πέμπτη (11/06) στα Φερόε δεν άφησε το αεροπλάνο της «γαλανόλευκης» να προσγειωθεί, με αποτέλεσμα οι διεθνείς και όλοι οι υπόλοιποι να συμπληρώσουν περισσότερες από οκτώ ώρες στον αέρα. Εν τέλει, επέστρεψαν στην Κοπεγχάγη όπου διέμειναν το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι (15:30) θα «πετάξουν» για τα Φερόε.

Η ταλαιπωρία που έζησαν άπαντες αποτυπώνεται πλήρως και στη φωτογραφία με τον χάρτη της διαδρομής που έκανε το αεροπλάνο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος! Το θετικό είναι πως έχει κοπάσει η κακοκαιρία και βρέθηκε λύση, έτσι ώστε οι διεθνείς να φτάσουν στον προορισμό τους και να προλάβουν να κάνουν και απογευματινή (19:00) προπόνηση πριν το κρίσιμο ματς του Σαββάτου.

Πηγή: onsports.gr

 

To Top