ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τελειώνει” θετικά του Ιωάννου, έρχεται Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη!

Σε συμφωνία για την μεταγραφή του Νικόλα Ιωάννου έχει έρθει ο Άρης, με τον παίκτη να έρχεται στην Θεσσαλονίκη άμεσα για να υπογράψει με τους “κιτρινόμαυρους”!

Ο 25χρονος Κύπριος μπακ θα ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη, με τους “κιτρινόμαυρους” να ολοκληρώνουν μία σημαντική μεταγραφή με έναν ποδοσφαιριστή που είχαν εξ΄αρχής στην λίστα τους για την συγκεκριμένη θέση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την συμφωνία θα γίνουν γνωστές μέσα στην μέρα, ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο και επιβεβαιώνεται και από την Αλκμήνης πως ο παίκτης θα φοράει σύντομα τα “κιτρινόμαυρα”.

Ο διεθνής αμυντικός αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ για έξι διαδοχικά χρόνια (2014-2020) καταγράφοντας 125 αγώνες με συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ στο ίδιο διάστημα κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα.

Ο Ιωάννου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ καθώς εντάχθηκε σε αυτά σε παιδική ηλικία κι έφτασε να αγωνιστεί έως και στην ομάδα U19 του αγγλικού συλλόγου. Ωστόσο, δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στους «Μπέμπηδες» κι έτσι το 2014 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. To περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του και πάλι στην Αγγλία, αυτή τη φορά στην Νότιγχαμ Φόρεστ με την οποία υπέγραψες τριετές συμβόλαιο. Ξεκίνησε καλά την χρονιά, αλλά στην πορεία έχασε την θέση του βασικού.

To Top