ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τελειώνει με Πέτγουεϊ, στην έξοδο και ο Βον, αναζητείται ο πλέι μέικερ

Σε διαδικασία λύσης συμβολαίου με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης και παράλληλα αναζητείται πλέι μέικερ στην αγορά, για να αντικατασταθεί ο Κουάμι Βον.

Οι πρώτες αλλαγές στο ρόστερ των κίτρινων έρχονται και δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο, τουλάχιστον σε ότι αφορά την λύση συνεργασίας, να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Ο Πέτγουεϊ θα αποτελέσει παρελθόν (τυπικά ίσως και σήμερα), άλλωστε και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Βον εκτός απροόπτου θα συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού την καριέρα του και στην θέση του θα αποκτηθεί ένας πιο “καθαρός” πλέι μέικερ, ο οποίος αναζητείται. Δεν έχει βρεθεί ακόμα, έχουν εξεταστεί κάποιες περιπτώσεις, αλλά απορρίφθηκαν.

Είναι πολύ δύσκολη η αγορά στην θέση “1” την δεδομένη χρονική στιγμή και θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτική επιλογή από τους κίτρινους.

Σε πρώτη φάση του κενό του Πέτγουεϊ δεν θα καλυφθεί από άλλο παίκτη και ο χρόνος του προφανώς και θα μοιραστεί στους Μπένσον, Χρηστίδη και Μοράντ.

To Top