“Τελειώνει” ο Παράσχος από τον Ατρόμητο, Κορακάκης και Ουζουνίδης οι πιθανοί αντικαταστάτες του

Η ήττα του Ατρομήτου από τον Παναιτωλικό φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Γιώργο Παράσχο. Η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση και να σώσει μια… χαμένη χρονιά.

Ήδη ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γιώργος Σπανός μαζί με τους συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει επαφές για τον αντικαταστάτη του. Η πρώτη λύση είναι ο προπονητής της Κ19 και τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, Γιώργος Κορακάκης. Ο Κορακάκης είχε κάτσει στον πάγκο και είχε οδηγήσει τον Ατρόμητο στη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Την πρώτη νίκη της ομάδας του Περιστερίου στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες τον Ατρόμητο εκτιμούν πολύ τις ικανότητές του και θεωρούν ότι μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και να τη σώσει από τον υποβιβασμό. Ο Κορακάκης είναι η μία από τις δύο δύσεις που σκέφτεται ο Σπανός και οι συνεργάτες του. Η άλλη είναι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο 53χρονος προπονητής είναι χωρίς ομάδα από τα τέλη του περασμένου Ιουλίου, όταν ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Κραΐοβα (23/7/2021). Από τότε παραμένει ελεύθερος, με τη διοίκηση του Ατρομήτου να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωσή του.

To Top