«Τελειώνει» ο χρόνος για Χαριστέα, τα τυπικά… καθυστερούν τον Πουλίδο

Ο Άρης θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό τις δυο από τις τρεις μεταγραφές, ώστε ο Μάκης Κατσαβάκης να μπορεί να δουλέψει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τα περισσότερα αγωνιστικά «όπλα» στη διάθεσή του. Οι κίτρινοι βρίσκονται σε αναμονή της απάντησης του Χαριστέα καθώς και της επικύρωσης της συμφωνίας με τον Πουλίδο.

Όπως είναι γνωστό ο Άρης έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Άγγελο Χαριστέα.

Το… μπαλάκι είναι αυτήν τη στιγμή στον διεθνή επιθετικό. Ο ίδιος έχει ένα σημαντικό δίλημμα και καλείται να δώσει την οριστική απάντησή του, όπως σας αποκάλυψε το PRESSARIS.

Ο χρόνος στην υπόθεση Χαριστέα «τελειώνει», μια και οι άνθρωποι του Άρη ζήτησαν από τον 32χρονο επιθετικό να απαντήσει το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης ώστε να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Εφόσον το θέμα Χαριστέα δεν κλείσει θετικά για τους κίτρινους, τότε θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κινηθούν προς την αγορά του εξωτερικού, μετά από μια προεργασία που έχει γίνει,ήδη, στο μεταγραφικό κομμάτι.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Ρούμπεν Πουλίδο έχει επιτευχθεί σε γενικές γραμμές προφορική συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους, όμως όπως είναι λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται ανταλλαγή συμβολαίων για να διορθωθούν επί μέρους όροι και να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Αυτή τη στιγμή η καθυστέρηση που υπάρχει προέρχεται από τυπικούς λόγους και λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να μην έχουν μπει ακόμη υπογραφές στο συμβόλαιο. Ο 33χρονος πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης εφόσον συμφωνεί με το προσύμφωνο του συμβολαίου του, αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη ακόμη και την Πέμπτη, για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

To Top