Τελειώνει την καριέρα του στο Μόναχο ο Λεβαντόφσκι

Η Μπάγερν Μονάχου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει σε δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2023! 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Θα… συνταξιοδοτηθεί στη Μπάγερν Μονάχου ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για την πρόωρη επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας τους για δύο επιπλέον χρόνια…

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Πολωνού επιθετικού με τους Βαυαρούς ολοκληρώνεται κανονικά το 2021 ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη ο Λεβαντόφσκι θα παραμείνει στη Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Αν αναλογιστούμε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ήδη 30 ετών, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο «Λέβα» μπορεί και να τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στους νταμπλούχους Γερμανίας, στους οποίους μετακόμισε το 2014 κι έκτοτε μετράει 191 γκολ σε 242 εμφανίσεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί και να αμέσως μετά να ανακοινωθεί το… ευτυχές γεγονός είναι να πέσουν οι υπογραφές. Κάτι που δεν έχει συμβεί, προς το παρόν, λόγω του ότι ο Λεβαντόφσκι είναι ακόμα διακοπές, στη Γαλλία.

To Top