Τελειώνουν οι ευκαιρίες για τον Μάλντροου

Οι ευκαιρίες για τον Άντριαν Όλιβερ τελείωσαν μέσα στην βδομάδα. Για τον Σαμ Μάλντροου τελειώνουν… Ο Αμερικανός δείχνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει πέρα από ριμπάουντ και κοψίματα. Αυτά τα προσόντα δεν αρκούν για να τον κρατήσουν στο ρόστερ του Άρη και ήδη οι κίτρινοι “τσεκάρουν” την αγορά, κοινοτική και αμερικανική, για να δουν ποιοι είναι οι διαθέσιμοι παίκτες.

Ο Μάλντροου δείχνει πως είναι παίκτης χωρίς επιθετικό ταλέντο, χωρίς ικανότητα να δημιουργήσει. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν έχει αξιοποιηθεί κιόλας, με την έννοια ότι δεν έχει πάρει πολλές προσπάθειες σε ένα παιχνίδι. Μοιάζει να μην μπορεί να προσαρμοστεί και αυτός – όπως ο Όλιβερ – στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι κίτρινοι θα περιμένουν να δουν τον Μάλντροου να αγωνίζεται και δίπλα στον Γιώργο Μπόγρη. Αυτό θα γίνει την Τρίτη. Αν ο απόφοιτος του Σάουθ Καρολάινα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα και σε συνδυασμό με την παρουσία του Μπόγρη, δείξει ότι μπορεί να βρει ρόλο στην ομάδα, τότε ίσως μείνει. Πάντως αυτή τη στιγμή και αυτός προβληματίζει έντονα το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση.

Είναι κρίσιμη βδομάδα για τον Μάλντροου, γιατί θα γνωρίζουν οι κίτρινοι αν μπορούν να υπολογίζουν ή όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα τον Μπόγρη, ενώ θα ξεκαθαρίσει και το θέμα της επιστροφής του Γάιου Σκορδίλη.

To Top