“Τελειώνουν” Πογιάτος- Ρόκα, ποιοι είναι υποψήφιοι αντικαταστάτες τους

Θέμα ωρών είναι η απομάκρυνση των Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα από τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να τους απολύσει το αργότερο ως την Τρίτη.

Αμέσως μετά το ματς με τον Άρη υπήρχε έντονος προβληματισμός για το μέλλον του Ντάνι Πογιάτος στην ομάδα. Οι άμεσοι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου του είχαν κάνει εισήγηση για άμεση απομάκρυνση, επειδή φαινόταν πως δεν υπάρχει καμία βελτίωση στην ομάδα.

Αναφορικά με τον διάδοχό του, έχουν «πέσει» πολλά ονόματα στο τραπέζι τις τελευταίες μέρες. Ονόματα κυρίως που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Ο Γιάννης Αναστασίου για παράδειγμα είναι ένα όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, ενώ ήδη υπάρχουν επαφές με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Σάββα Παντελίδη.

Ο Ρόκα από την άλλη πλευρά έμαθε από τις ιστοσελίδες σήμερα πως χθες ο Παναθηναϊκός θα «έκλεινε» τον Μαουρίσιο, τον οποίο πριν από δέκα ημέρες είχε απορρίψει. Στο πιο επιεικές σενάριο ο Ρόκα θα παραμείνει στο Κορωπί χωρίς αρμοδιότητες μέχρι να παραιτηθεί, αν δεν απολυθεί μαζί με τον Πογιάτος…

To Top