Τελειώνουν τον Δημητρόπουλο από τη διαιτησία

Το μπάχαλο Πάτρας, γιατί ματς δεν ήταν ακριβώς όπως εξελίχθηκε, ήταν το τελευταίο παιχνίδι σε επαγγελματικό επίπεδο που σφύριξε ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος. Ο διαιτητής (ήταν 4ος στον αγώνα Άρης-Ξάνθη την Κυριακή) τα έκανε μαντάρα στο παιχνίδι Παναχαϊκή-Ολυμπιακός.

Όπως ενημέρωσε το soccerplus:

“Αυτό προκύπτει από την ΚΕΔ/ΕΠΟ όπου σύμφωνα με ανεπίσημες τοποθετήσεις αποφασίστηκε η αυστηρή τιμωρία για την διαιτησία του στο Παναχαϊκή – Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με κύκλους της ΕΠΟ, ο ρέφερι από το σύνδεσμο της Φθιώτιδας τελείωσε από τον πίνακα της Σούπερ Λιγκ, στην οποία προβιβάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος είχε ακουστεί στις κασέτες με τα στημένα, λόγω ότι ήταν διαιτητής στο παιχνίδι του Θρασύβουλου με την Ηλιούπολη και φερόταν να είχε επαφές με τον Τσακογιάννη. Ομως, ο ρέφερι είχε αθωωθεί από την ΚΕΔ και σε πρώτο βαθμό από τη Football League.

Ο Δημητρόπουλος τα θαλάσσωσε για τα καλά στην αναμέτρηση κυπέλλου της Τετάρτης μεταξύ Ολυμπιακού και Παναχαϊκής στην Αγυιά και διέκοψε τον αγώνα τρία λεπτά πριν το τέλος του. Ο ρέφερι από την Φθιώτιδα σφύριξε τέσσερα παιχνίδια πέρσι για τη Σούπερ Λιγκ και πρόλαβε ισάριθμα φέτος. Προφανώς τα τελευταία του…”

To Top