ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τελεσίγραφο 48 ωρών Μίλερ για να αναλάβει την Καρδίτσα

Διάστημα διοικητικών εξελίξεων διανύει η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Γερμανός, Κλάους Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος το καλοκαίρι βοήθησε οικονομικά την ΠΑΕ με την προοπτική να αγοράσει μετοχές, μετά το τέλος της σεζόν έκανε γνωστό πως κατέθεσε πρόταση στον Βασίλη Μπούρμπο και αναμένει απάντηση εντός 48 ωρών.

Όταν εκπνεύσει η προθεσμία, σημείωσε πως θα ενημερώσει επακριβώς με συμβόλαια και αποδείξεις για την έως τώρα συνεργασία και για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά:

«Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα και της Λαμίας για την άνοδο στη Super League και ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα της Καρδίτσας την οποία χρηματοδότησα από τον Σεπτέμβριο 2016.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται δημοσιεύματα που αφορούν την συνεργασία με τον Κο Μπούρμπο, η επιθυμία μου είναι να συνεχίσω όπως είχαμε συμφωνήσει πάνω στο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί τον Σεπτέμβριο 2016 και να ολοκληρώσω τη διαδικασία της απόκτησης των μετοχών της ομάδας στο χρονικό περιθώριο που έχω προτείνει.

Για να είμαι ειλικρινής με τον κόσμο της Αναγέννησης Καρδίτσας και τους φιλάθλους είναι για μένα σημαντικό να τους φέρω πάλι κοντά στην ομάδα. Ενημερώνω ότι έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση στον Κο Μπούρμπο από τον δικηγόρο μου και αναμένω την απάντησή του εντός 48 ωρών.

Μετά το πέρας των 48 ωρών θα ενημερώσω επακριβώς με όλα τα αποδεικτικά (συμβόλαια και αποδείξεις) που έχω στη διάθεσή μου και για το πριν και για το μετά της επόμενης μέρας της συνεργασίας

Με τιμή,
Κλάους Μίλερ».

To Top