Τελεσίδικη απόφαση ΦΙΦΑ για -6 στον ΟΦΗ!

Τελεσίδικη είναι η απόφαση της ΦΙΦΑ για αφαίρεση έξι βαθμών του ΟΦΗ λόγω της οφειλής που υπήρχε προς το πρόσωπο του Μάριους Σουλεάπ! Ασφαλιστικά μέτρα καταθέτει η ΠΑΕ ΟΦΗ που εντός της ημέρας θα προσφύγει στο CAS.

Η τελευταία εξέλιξη αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία στην κρητική ομάδα. Όπως υποστηρίζουν στον ΟΦΗ, έχει τακτοποιηθεί η οφειλή προς τον Σουλεάπ καθώς έχουν καταβληθεί οι 67.000 ευρώ, ωστόσο ο ίδιος ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής δεν ενημέρωσε την ΦΙΦΑ που από την πλευρά της προχώρησε σε ενεργοποίηση της ποινής ζητώντας από την ΕΠΟ να αφαιρέσει τους έξι βαθμούς.

Ο Νίκος Μαχλάς θα φέρει το θέμα προς συζήτηση στο προσεχές ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για να αποφύγει την εκτέλεση της απόφασης που θα φέρει τον ΟΦΗ από τους 12 στους 6 βαθμούς.

Ήδη στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε η ομάδα να προσφύγει στο CAS ζητώντας την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης από το Διεθνές Δικαστήριο και προσκομίζοντας παράλληλα τα δικαιολογητικά που έχουν και τα οποία αναφέρουν ότι ο Σουλεάπ έχει εξοφληθεί και κυρίως εντός ημερομηνιών.

To Top