Τελεσίδικο… «άντε γεια» σε Βόλο και Καβάλα

Οριστικά και αμετάκλητα έκλεισε η πόρτα της Σούπερ Λίγκας για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, αφού το Διοικητικό Εφετείο δεν εξέτασε καν την προσφυγή τους, θεωρώντας ότι ήταν άνευ αντικειμένου.

Οι δύο ομάδες, που δεν είχαν πάρει από την ΕΕΑ πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, λόγω ανεπαρκών στοιχείων για τη μετοχική του σύνθεση, είδαν άλλη μια προσπάθειά τους για… δικαίωση να αποβαίνει άκαρπη! Το Διοικητικό Εφετείο αποφάσισε να μην γίνει καν η προγραμματισμένη δίκη για την προσφυγή ακύρωσης της απόφασης της ΕΕΑ, κρίνοντας ότι είναι άνευ αντικειμένου, μετά την αντικατάσταση των δύο ομάδων από τη Δόξα Δράμας και το Λεβαδειακό.

Η εξέλιξη αυτή αρχικά ανοίγει τον δρόμο στην Σούπερ Λίγκα, ώστε να επικυρώσει ακόμα και πριν την προσεχή Πέμπτη (17/11) τις αντικαταστάτριες ομάδες, ενώ πλέον Βόλος και Καβάλα μπορούν πλέον να προσδοκούν μόνο στο CAS και τη FIFA.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, μάλιστα, μένει κυριολεκτικά στο κενό, αφού δεν είχε δηλώσει συμμετοχή ούτε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, κάτι που έπραξαν οι Καβαλιώτες, χωρίς πάντως να έχουν αγωνιστεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

To Top