Τελευταία παράσταση για τον Φέντερερ με δάκρυα στα μάτια (video)

Μέσα σε κλίμα αποθέωσης και συγκίνησης ο θρύλος των court Φέντερερ αποχαιρετά τα γήπεδα.

Ο «βασιλιάς» Ρότζερ Φέντερερ έδωσε στο Λονδίνο (23/9) την τελευταία παράσταση στη μεγάλη καριέρα του, έχοντας δίπλα του συμπαίκτη, τον μεγάλο αντίπαλο για 15 χρόνια, Ράφαελ Ναδάλ.

Στα 41 του χρόνια ο Ελβετός πρωταθλητής, είναι ο πρώτος θρύλος, ο πρώτος μιας μεγάλης γενιάς, που έκανε το μεγάλο βήμα αποχώρησης από τη σκηνή.

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποχαιρέτησε -ως παίκτης- το τένις, λέγοντας το πρώτο «αντίο» μιας γενιάς, αφήνοντας πίσω του μια ζωή αφιερωμένη στο τένις, προσφέροντας έναν άλλο τρόπο να δεις αυτό το άθλημα.

Αποχώρησε ο πρώτος από τους μεγάλους θρύλους του αθλητισμού που μπορέσαμε να θαυμάσουμε τις τελευταίες δεκαετίες, προκαλώντας μία θλίψη, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλους τους αποχαιρετισμούς, αλλά και υποχρεώνοντας σε γρήγορα βλέμματα στο μέλλον, μιας και οι Ναδάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, ΛεΜπρον Τζέιμς, Λιούις Χάμιλτον, Φερνάντο Αλόνσο φαίνεται να βρίσκονται στη γωνία, έτοιμοι -αργά ή γρήγορα- να ακολουθήσουν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα Marca σε σχετικό της δημοσίευμα.

To Top