ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τελευταία “πράξη” μίας ακόμα μαρτυρικής σεζόν… (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Την… αποδεκατισμένη Σπάρτη υποδέχεται σήμερα (17:00) ο Άρης, στο πλαίσιο της 34ης -και τελευταίας- αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τους «κιτρινόμαυρους» να καλούνται να αφήσουν στην άκρη τον χαρακτήρα… αγγαρείας του αγώνα και να δείξουν ένα αξιοπρεπέστατο πρόσωπο, προκειμένου να ολοκληρώσουν με μία νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Ο Νίκος Κωστένογλου αναγνωρίζει το γεγονός πως η σημερινή αναμέτρηση με τους Λάκωνες δεν έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον και γι αυτό έχει καταλήξει στη χρησιμοποίηση πολλών ποδοσφαιριστών που μέχρι στιγμής δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, το διάστημα που ο ίδιος έχει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στα χέρια του.

Παρότι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, ο Σωκράτης Διούδης προπονήθηκε χθες κι έτσι συμμετέχει στην αποστολή. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάρκος Ντούνης και Λάζαρος Χαριτωνίδης που δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις των τελευταίων ημερών.

Στα πλάνα του 48χρονου κόουτς δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, από την συμπλήρωση 10 κίτρινων καρτών στο πρωτάθλημα.

H αποστολή, η οποία αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ούγκο Σόουζα, Πίτου Γκαρσία, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Καπνίδης, Παυλίδης, Ντόγος.

 

To Top