ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία προπόνηση και αποστολή για το Αγρίνιο

Με μοναδικό απόντα τον Μόουζες Οντουμπάζιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (28/08, 19:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Χερμάν Μπούργος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον δεξιό μπακ, ο οποίος ξεκίνησε από χθες θεραπεία, καθώς θα μείνει εκτός περίπου δύο με τρεις εβδομάδες, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Αργεντινός προπονητής δεν έχει πλέον θέμα και με τις επιλογές του για τους ξένους, μετά την ενημέρωση που έλαβε και αφορά τους κοινοτικούς β’ ζώνης.

Ο Ζερβίνιο θα είναι κανονικά στην αποστολή, όπως πιθανότατα και ο Ενκουλού, που έδειξε σημάδια ετοιμότητας, περισσότερα ίσως και απ’ αυτά που θα περίμεναν οι άνθρωποι του Άρη. Ο Καμερουνέζος έχει την εμπειρία να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και αναμένεται ο Μπούργος να τον πάρει μαζί του στο Αγρίνιο, για να μπει πιο γρήγορα και στο κλίμα της ομάδας.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια ο κόουτς των κιτρινόμαυρων θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

To Top