ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία προπόνηση, οριστικές αποφάσεις και… αποστολή για τον Άρη!

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 3η αγωνιστική.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Τόλης Τερζής πρόκειται μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης να ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι με τους “πράσινους”.

Στα θετικά, το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει να διαχειριστεί καμία απουσία, καθώς άπαντες είναι στην διάθεσή του.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, σήμερα, πρόκειται να λάβει και τις τελικές του αποφάσεις, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης.

Η ομάδα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκη, προκειμένου να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο “γκέλες” στις δύο πρώτες αγωνιστικές ήδη στερούν από τον Άρη πολύτιμο έδαφος και τον φέρνουν από νωρίς σε δύσκολη θέση, καθώς ακολουθεί και ένα εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα, καθώς εκτός του Παναθηναϊκού, ακολουθούν ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΛ (εντός) και Ολυμπιακός (εντός).

Επομένως, γίνεται αντιληπτό, πως πρέπει άπαντες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να… γυρίσουν την κατάσταση.

Άλλωστε, αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως είναι ικανή για το καλύτερο (βλ. ρεβάνς Μόλντε), άρα μπορεί να καταφέρει πολλά, στηριζόμενοι στην ποιότητα και την αποφασιστικότητα των παικτών της.

Αποφασισμένοι δείχνουν πλέον και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας, καθώς αναγνωρίζουν στο έπακρο τις ευθύνες τους για την εικόνα του Άρη στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ και θέλουν την… ανατροπή, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

To Top