ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία προπόνηση σήμερα, διήμερο ρεπό και ευκαιρία για αποφόρτιση

Την τελευταία προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας πραγματοποιεί σήμερα ο Άρης, με την επόμενη να είναι προγραμματισμένη την Τρίτη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Σήμερα το πρωί οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν στο Δασυγένειο και έπειτα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν σωματικά και κυρίως πνευματικά μετά τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη και επηρέασαν την ψυχολογία όλων στην ομάδα.

Όλοι μέσα στην ομάδα (παίκτες, προπονητές, σταφ) έχουν ανάγκη να αποφορτιστούν, να αδειάσουν για λίγες μέρες το μυαλό τους από όσα βίωσαν στην Αθήνα, χωρίς όμως να θέλουν να ξεχάσουν τι έχει συμβεί. Θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν αυτό μέχρι την Τρίτη το απόγευμα, όταν και θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις.

Η μετακίνηση της πρεμιέρας των πλέι οφ για την επόμενη εβδομάδα (14-15/03) δίνει την δυνατότητα στον Μίχαελ Ένινγκ και στους συνεργάτες του να ξεκουράσουν τους ποδοσφαιριστές, ώστε να εμφανιστούν όσο πιο φρέσκοι γίνεται, κόντρα στον ΟΦΗ το επόμενο Σάββατο (14/03, 19.30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εξάλλου, το τελευταίο δίμηνο ήταν ιδιαίτερα επίπονο σωματικά για τον κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας, καθώς οι αναμετρήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, τόσο για το Πρωτάθλημα, όσο και για το Κύπελλο, ενώ δεν ήταν λίγες οι περίοδοι που υπήρχαν συνεχόμενα ματς ανά τρεις ημέρες.

To Top