Τελευταία πρωινή προπόνηση στο Χαριλάου για τη φετινή σεζόν και αποστολή για Τούμπα

Την τελευταία του προπόνηση για τη φετινή σεζόν θα κάνει σήμερα το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης ενόψει του αυριανού αγώνα στην Τούμπα.

Το εκτός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο για τους «κιτρινόμαυρους» σε μια σεζόν που ολοκληρώνεται με πολλά προβλήματα και απουσίες.

Χθες οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης και σήμερα θα κάνουν επί της ουσίας τη μοναδική τους προπόνηση, που όπως όλες αυτές τις μέρες του Ιουλίου είναι μειωμένης έντασης. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας, η οποία δεν αποκλείεται να είναι η μικρότερη σε αριθμό από την αρχή της χρονιάς.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποτελείται από 13 ποδοσφαιριστές (Κουέστα, Έμαν, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Μπακούτσης, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Γκάμα, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος, Τσαγκαλίδης), με τον Γιάννη Φετφατζίδη να εξακολουθεί να παραμένει ερωτηματικό, καθώς παντρεύεται απόψε και δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα παίξει την Κυριακή.

Επιπλέον ο Μιχάι Κόρχουτ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντέμπρετσεν και θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί.

To Top