ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία… πρόκληση πριν τα πλέι οφ για τον Άρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιαννινα (19:00, PRESSARIS LIVE)

Η κανονική διάρκεια του Πρωταθληματος ολοκληρώνεται σήμερα με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00, PRESSARIS LIVE) σε ένα ματς που οι κιτρινόμαυροι θέλουν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να μπουν με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα πλέι οφ.

Στο στρατόπεδο των κίτρινων υπάρχουν αρκετά προβλήματα τόσο από τιμωρίες όσο και από τραυματισμούς με τον Τόλη Τερζή να παίρνει στην αποστολή τους: Κουέστα, Σιαμπάνη, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μ. Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλο, Σγούρο, Παναγίδη.

Απόντες οι Οντουμπάτζιο και Ετέμπο που είναι τιμωρημένοι και ο Ρουπ τραυματίας. Όπως φυσικά και ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος χάνει τη σεζόν.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Στάικος, πέρα από τους μακροχρόνια απόντες Παντελάκη, Καραχάλιο, Παμλίδη, Νίνη και Ροσέρο, δεν υπολογίζει ούτε τους Τζίνο, Πήλιο, Κόντε και Κιάκος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Μπορταγκάρι, Μπακοδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τσίρης, Λώλης Ν., Τζίμας, Μπιλμπάο, Μέντες, Λώλης Α., Κύρκος, Λιάσος, Λέο, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

Ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση.
Βοηθοί θα είναι οι Βασίλειος Μωϋσιάδης (Γρεβενών) και Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Τακίδης του συνδέσμου Κιλκίς.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) και AVAR ο Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος ΕΠΟ/ΚΕΔ.

To Top