ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία πρoπόνηση, oριστικές απoφάσεις και ανακοινώνει αποστολή ο Ένινγκ για το ντέρμπι!

Ολοκληρώνεται με μία προπόνηση σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Μίχαελ Ένινγκ μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινώσει την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση του “Κλεάνθης Βικελίδης”, αφού πρώτα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα και το αγωνιστικό του πλάνο γενικότερα.

Στον Άρη, παρότι τις τελευταίες μέρες δεν γνώριζαν αν θα ξεκινήσει ή όχι το Πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο δούλευαν σε ρυθμούς… ντέρμπι, έτσι ώστε να είναι απολύτως έτοιμη η ομάδα, όποια κι αν ήταν η τελική απόφαση των διαιτητών.

Η ομάδα έχει δουλέψει αρκετά και στο τακτικό κομμάτι, αλλά και σε αυτό της ψυχολογίας, ώστε να είναι έτοιμη 100% για τον συγκεκριμένο αγώνα, το πρώτο χρονικά ντέρμπι για το 2020.

Μοναδική απουσία φαίνεται να είναι αυτή του Μάρτιν Τόνσο, που ακόμα κι αν προπονηθεί σήμερα, δύσκολα να έχει θέση στην αποστολή, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην γάμπα που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί τις προηγούμενες μέρες.

To Top