ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία στιγμή για Ιντέγε, διατηρεί την γνωστή… συνταγή

Ένα ερωτηματικό υπάρχει όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό παιχνίδι με την Λαμία για την 25η αγωνιστική.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Άρης θα παραταχθεί με την γνωστή… συνταγή των τελευταίων αγώνων, με ερωτηματικό τον Μπράουν Ιντέγε, του οποίου η θέση στο αρχικό σχήμα θα αποφασισθεί κυριολεκτικά λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν θα κανει αλλαγές καθώς γνωρίζει πως με νίκη οι “κιτρινόμαυροι” εξασφαλίζουν και μαθηματικά την είσοδό τους στα πλέι οφ, επομένως το τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο το μόνο ενδιαφέρον που θα έχει είναι για το μαξιλαράκι ασφαλείας από την 6η θέση.

Μετά από εκείνο το ματς, όμως, ακολουθεί σε λίγα 24ωρα το πρώτο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, επομένως οι όποιες αλλαγές γίνουν, θα γίνου με τον Ατρόμητο. Αρκεί σήμερα να… τελειώσει οριστικά η είσοδος στα πλέι οφ, με νίκη!

Έτσι, λοιπόν, στο τέρμα για τον Άρη αναμένεται να είναι ο Χουλιάν Κουέστα, με τους Λίντσεϊ Ροζ, Φραν Βέλεθ, Γιώργο Δεληζήση και Μιχάι Κόρχουτ στην άμυνα. Λούκας Σάσα και Χαβιέ Ματίγια στα χαφ, με τους Μπρούνο Γκάμα, Γιάννη Φετφατζίδη και Ντάνιελ Λάρσον πίσω από τον επιθετικό. Ερωτηματικό αν θα είναι ο Μπράουν Ιντέγε ή ένας εκ των Νικολά Ντιγκινί ή Φιορίν Ντουρμισάι με τον Γάλλο να έχει το προβάδισμα, έναντι του Έλληνα φορ.

To Top