ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελευταία συνέντευξη Λουκανίδη: “Mέσα στην καρδιά μου ο Άρης…”

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί εδώ και λίγες ώρες. Ο σπουδαίος Τάκης Λουκανίδης, “έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών.

Διαβάστε παρακάτω, τι δήλωσε η σπουδαία αυτή ποδοσφαιρική προσωπικότητα, στην εφημερίδα “Arena Press”, στις 7 Δεκεμβρίου, στην τελευταία του συνέντευξη σε μέσο της Θεσσαλονίκης, για τον Άρη και όχι μόνο, λίγες μέρες πριν τον αγώνα των “κιτρινόμαυρων”, με την Δόξα Δράμας.

Το απόσπασμα:

“Παρακολουθείτε τον Άρη και την Δόξα Δράμας;

«Δεν είναι δυνατόν να μην παρακολουθώ και τις δύο ομάδες, πώς πηγαίνουν και τα αποτελέσματά τους. Και οι δύο είναι στην καρδιά μου».

Συμφωνείτε πως αμφότερες, και ιδιαίτερα ο Άρης, είναι φαβορί για την άνοδο;

«Σαν ονόματα, έτσι είναι και μακάρι να τα καταφέρουν και οι δύο στο τέλος. Ακόμη όμως είναι νωρίς και δεν θα είναι εύκολο να το πετύχουν. Χρειάζεται προσπάθεια. Θεωρώ πως δεν έχουν πιάσει ακόμη το φουλ των δυνατοτήτων τους. Όπως και οι υπόλοιπες ομάδες… Πάντως τόσο ο Άρης όσο και η Δόξα λείπουν από την μεγάλη κατηγορία».

Είναι δυο ομάδες στις οποίες έχετε αγωνιστεί… «Εύχομαι να ανέβουν κατηγορία και να επιστρέψουν εκεί όπου αξίζουν. Έχω παίξει και στις δύο κι έχουμε γράψει ιστορία. Μεγάλοι σύλλογοι. Έχω περάσει μεγάλες στιγμές και στους δύο. Σίγουρα όμως είμαι πιο κοντά στη Δόξα γιατί εκεί έπαιξα περισσότερα χρόνια και διότι θα ήθελα να πετύχει για να… ακουστεί ξανά. Και ο Άρης όμως είναι μέσα στην καρδιά μας. Τον αγαπάω και του εύχομαι τα καλύτερα».

To Top