ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τελευταίες “ανάσες” πριν την τελική ευθεία για Περιστέρι

Ξεκούραση περιλαμβάνει το σημερινό (26/02) πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη κι από αύριο (27/02), Καθαρά Δευτέρα, θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (05/03, 20:30).

Οι “κίτρινοι” θα πάρουν κάποιες τελευταίες ανάσες, καθώς μέσα στην επόμενη βδομάδα θα κορυφωθεί η προετοιμασία, ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων της Αττικής, όπου χρειάζονται τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στο “κυνήγι” μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. 

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεσή του από αύριο και τον Όμηρο Νετζήπογλου, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής της Εθνικής ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λετονία. Από την Τρίτη (28/02), καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ο Νόα Χόρκλερ, ο οποίος ολοκληρώνει αύριο τις υποχρεώσεις του με την Εθνική της Μεγάλης Βρετανίας, αντιμετωπίζοντας τη Σερβία, στο Βελιγράδι.

Ο Ίσμαελ Σανόγκο θα ανεβάσει ρυθμούς και αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, με στόχο να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή. Αντίθετα, ο Βασίλης Καββαδάς θα απουσιάσει για ένα ακόμη ματς, αφού δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα. 

To Top