ΜΠΑΣΚΕΤ

Τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις από Καστρίτη για να ολοκληρωθεί το ρόστερ

Μετά και τη συμφωνία με τον Άντονι Κάουαν Τζούνιορ, ο Άρης έχει συμπληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του για τη νέα σεζόν.

Από πλευράς ξένων οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει -οι συμφωνίες θα πάρουν  επίσημη μορφή όταν ο Άρης άρει το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA- με τους Αμερικανούς Γουίλιαμς, Κάμπερλαντ, Χάνλαν και Κάουαν και απομένουν ακόμα δύο κενές θέσεις. Αυτές προορίζονται για τους ψηλούς της ομάδας, μιας και εκεί ο Άρης έχει προς το παρόν μόνο τους Γουίλιαμς και Κώττα.

Για την ενίσχυση στο «4» και στο «5» ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει τη λήξη του αμερικανικού σάμερ λιγκ, το οποίο ολοκληρώνεται αύριο (17/08) και είναι το τελευταίο χρονικά για το φετινό καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 20 του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τους παίκτες που έχουν στόχο να μπουν στο ΝΒΑ.

Έστω με περιορισμένο μπάτζετ ο προπονητής του Άρη έχει τα μάτια του στραμμένα στην αγορά αυτή και αναμένει ώστε να κάνει τις επόμενες και πιθανότατα τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας για την ολοκλήρωση του ρόστερ, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται κάποια επιπλέον κίνηση με ακόμα έναν Έλληνα παίκτη.

Υπενθυμίζεται πως από την ελληνική αγορά ο Άρης έχει συμφωνήσει εκτός από τον Κώττα και με τους Σχίζα, Πουλιανίτη, ενώ από πέρσι υπάρχουν οι Σιδηροηλίας και Νετζήπογλου.

To Top