Τελευταίος σταθμός της Σάκκαρη το Κανκούν

Με την εκπληκτική παρουσία της στο τελευταίο μέρος της σεζόν, η Μαρία Σάκκαρη έφτασε κοντά στην τοπ οκτάδα του Race, όμως έμεινε τελικά στο Νο.9 και είναι η πρώτη επιλαχούσα της διοργάνωσης.

Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια παίκτρια αποσύρει τη συμμετοχή της πριν ή κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, τότε θα μπει στο τουρνουά η η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. Ενδέχεται, λοιπόν, να μείνει τελικά στον… πάγκο, ωστόσο η 28χρονη τενίστρια θα κάνει το ταξίδι στο Κανκούν, έχοντας στο νου ότι τον τελευταίο καιρό κάποιες συμμετέχουσες αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών (Μούχοβα, Βοντρούσοβα, Γκοφ, Ριμπάκινα).

Αυτό που προέχει, πάντως, τώρα για τη Σάκκαρη είναι να πάρει μερικές ανάσες μετά από 2,5 πολύ δύσκολους μήνες. Στο διάστημα αυτό ταξίδεψε κατά σειρά σε Ουάσινγκτον, Μόντρεαλ, Σινσινάτι, Νέα Υόρκη, Σαν Ντιέγκο, Γουαδαλαχάρα, Τόκιο, Πεκίνο, Ζενγκζού (!) και έζησε αλλεπάλληλες εναλλαγές συναισθημάτων. Το πιο ευχάριστο, βέβαια, είναι ότι πανηγύρισε τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της τον Σεπτέμβριο στο Μεξικό και αυτό μπορεί να την κάνει να δει το μέλλον διαφορετικά.

Η 28χρονη τενίστρια είχε δικαίωμα συμμετοχής και στο WTA Elite Trophy (24-29/10), όμως επέλεξε να μην πάει στη Ζουχάι και να ξεκουραστεί εν όψει WTA Finals, που θα είναι και ο τελευταίος της σταθμός για τη φετινή σεζόν.

To Top